Privélessen

Leren op eigen tempo wanneer het jou past, onder begeleiding van een personal trainer?

Dat kan met onze lespakketten van het Privé Programma, maar ook aangepaste pakketten of een enkele les zijn mogelijk. De lessen vinden plaats in onze trainingszaal - mattenzaal 2 in sporthal De Hoogt te Oud-Turnhout, of op een locatie naar keuze.

Voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek kan je het contactformulier invullen.

Algemene info - Privélessen (individueel/groepen)

Type les 1-2 personen / 1 gezin 3-4 personen / 2 gezinnen
Introductieles 1u €40 €70
Standaard privéles 1u €50 €80
5 privélessen 1u €225 €360

De lessen worden  meestal gegeven in onze mattenzaal 2 in sporthal De Hoogt te Oud-Turnhout.

Op locatie is bespreekbaar. In dit geval is de prijs op aanvraag.

Aanbod:

  • Self-Defense lessen voor verschillende leeftijden (ouder-kind, tieners, volwassenen)
  • Specifiek lessenpakket voor vrouwen
  • Grappling for Self-Defense voor vechtsporters
  • Teambuilding voor bedrijven

 

Voor grotere groepen vanaf 5 personen of voor meer dan 2 gezinnen samen gelden andere tarieven aangezien we dan veeleer spreken over groepslessen en geen privéles. De prijs zal dan afhankelijk zijn van het aantal personen, de gewenste duurtijd en de locatie. 

Losse workshops kunnen steeds aangevraagd worden.

Personal Trainer Kris Damen, VTS Trainer B jiu-jitsu, gecertificeerd Rots & Water Trainer, meer dan 25 jaar ervaring in martial arts met specialisatie in self-defense. 

In de privé lessen Self-Defense (jiu-jitsu) is het mogelijk om aan de slag te gaan met jouw specifieke vragen rond een bepaald thema. We stemmen de lessen af op jouw persoonlijke situatie. Misschien werd je geconfronteerd met agressie in een werksituatie, op straat,...? Of misschien wil je via een privé les kennismaken met jiu-jitsu en van hieruit doorstromen naar de groepslessen?

Je kiest zelf hoeveel lessen je wil volgen, de keuze is volledig aan jou. Het is echter niet mogelijk om jezelf te leren verdedigen op één  les.  Daarom bieden we pakketten aan van meerdere lessen zodat je de kans krijgt om basisvaardigheden te ontwikkelen, onder persoonlijke en deskundige begeleiding, op je eigen tempo. In deze lessen worden de belangrijkste technieken en principes  aangeleerd die van pas kunnen komen in uiteenlopende situaties.  De lessen zijn sterk gebaseerd op het Gracie Jiu-Jitsu,  bekend als één van de meest effectieve stijlen voor zelfverdediging.

Je kan dus eerst een introductieles proberen. Bevalt het je, dan kan je kiezen voor een van onderstaande lespakketten of ervoor kiezen om een eigen programma op maat te laten maken voor jouw situatie. 

De lessen kan je individueel of in groep volgen.  Er zijn allerhande mogelijkheden (gezinnen, kleine of grote groepen, scholen, bedrijven,...).