MOMENTEEL ZIJN ALLE TRAININGEN VOOR ONBEPAALDE TIJD STILGELEGD. RAADPLEEG ONZE COVID-PAGINA VOOR MEER INFO.

Teambuilding voor bedrijven

Ben je op zoek naar een leuke en sportieve teambuilding activiteit voor je onderneming of wil je een sportieve activiteit organiseren met je vrienden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over 210 m2 trainingsoppervlakte (matten) en 12 bokszakken. Je kan je eigen programma samenstellen, telkens in blokken van 1 uur, te kiezen uit volgende workouts:

 

  • Initiatie Self-Defense: leer de beginselen van de zelfverdediging. Dit is fysiek de minst zware sessie, maar wel de sessie waar het meeste lichamelijk contact wordt gemaakt. Je leert je namelijk verdedigen op allerlei aanvallen/grepen en werkt doorgaans per 2. De les is vrij technisch en uitdagend. Je zal leren hoe je een groter en sterker iemand te slim af kan zijn dankzij de juiste techniek. Samenwerken, elkaar vertrouwen en je flexibel kunnen opstellen is noodzakelijk om de technieken te kunnen leren.  

  • Padstraining:  leer allerlei kickboxing combinaties (stoten en trappen) met behulp van padjes. Dit zijn kleine stootkussentjes die door een partner voor je worden gehouden. De lesgever zal je leren hoe je de padjes moet vasthouden.  Goed communiceren d.m.v. de padjes is essentieel om elkaar duidelijk te maken wat de volgende beweging is. Je concentratievermogen zal getest worden! Een ideale workout, zowel technisch als fysiek. Bokshandschoenen kunnen ter plaatse geleend worden.

  • Bokszaktraining: leef je uit op de bokszak, begeleid door opzwepende muziek. Je staat per 2  en je bent elkaars coach. Je leert allerhande stoten en trappen in combinatie afvuren op de bokszak.  De lesgever leert je hoe je dit veilig kan doen zonder je te kwetsen.   Bokszaktrainingen zijn enorm populair.  Het draait niet om de juiste techniek, wel om het plezier en het zweten! Er wordt geen fysiek contact gemaakt met de partner, enkel met de bokszak. Wel is het de bedoeling dat je elkaar motiveert om te blijven volhouden! Bokshandschoenen kunnen ter plaatse geleend worden.

  • Fit-jitsu: dit is een unieke en functionele full-body workout, begeleid door opzwepende muziek. Je krijgt allerhande oefeningen voorgeschoteld in verschillende rondes.  De belangrijkste spiergroepen worden getraind. Fit-jitsu is niet zomaar een workout. Het is verweven met allerhande bewegingen uit de vechtsporten zoals o.a. bokstechnieken, maar ook vele grondoefeningen.  De oefeningen worden solo uitgevoerd, alles met het eigen lichaamsgewicht. Maar we steunen elkaar als team! Ben jij klaar voor deze fysieke uitdaging?

 

Duur: maximum halve dag (1 uur of in blokken van 2 tot 3 uur max)

Wat meenemen: sportieve kledij (bijv. T-shirt en lange broek), flesje water, handdoek (evt. douchegerief) en je goed humeur.
Er wordt op blote voeten gesport want schoenen zijn niet toegelaten op de matten.

 

Bij interesse, contacteer ons.

Tarieven teambuilding

Aantal personen Uurtarief
t/m 15p € 150
16 t/m 30p € 210
> 30p neem contact op