Privélessen voor jeugd & volwassenen

Combatives (alle leeftijden vanaf 13 jaar)

Tijdsduur per les: 1 uur

Volledig traject: 5 modules van 5 lessen

 

In het Combatives programma leer je de meest effectieve technieken die je nodig hebt om een straatgevecht te overleven. Waarbij je in de gewone jiu-jitsu lessen door de jaren heen honderden technieken leert, beperken we ons in deze lessenreeks tot essentiële technieken en principes. 

Het lessenpakket kan indien gewenst uitgebreid worden of aangepast worden aan je persoonlijke situatie. Je kan de lessen individueel volgen, als gezin, als groep vriend(inn)en,...  

De tarieven vind je op de algemene infopagina.

Women Self-Defense / Zelfverdediging voor vrouwen (alle leeftijden vanaf 13 jaar)

Tijdsduur per les: 1 uur

Volledig traject: 3 modules van 5 lessen

 

Wil je ons Women Self-Defense Programma liever individueel of in kleine groep volgen met mensen die je kent? Of heb je een specifiek thema waar je rond wil werken in één of enkele lessen? Dan kan dit via onze privé lessen. Women Self-Defense richt zich specifiek op vrouwen  maar ook als mannelijke partner kan je deelnemen en enorm veel bijleren! De technieken zijn niet gender specifiek; er wordt enkel gefocust op situaties waarin vrouwen eerder terecht komen dan mannen. 

Een volledig lessenpakket bestaat uit 15 lessen, maar een aangepast lessenpakket is ook mogelijk.  Het kan dus ook ingekort worden. Je kan de lessen individueel volgen, als koppel/gezin, groep vriendinnen,... 

De tarieven vind je op de algemene infopagina.

Grappling for Self-Defense (alle leeftijden vanaf 13 jaar)

Tijdsduur per les: 1 uur

Volledig traject: 5 lessen

 

Heb je al ervaring in één of andere (traditionele) krijgskunst/vechtsport?  Zijn grondtechnieken onvoldoende aanwezig in jouw technisch programma en wil je hier verandering in brengen? Heb je altijd al willen leren grondvechten maar zie je door de bomen het bos niet en weet je niet waar te beginnen?  Dan is dit programma geschikt voor jou.   De lesgever heeft ook ervaring in traditionelere krijgskunsten en begrijpt uit welke hoek je komt. 

Je leert de verschillende posities (guard, mount, ...) kennen en hun onderlinge hiërarchie. Vanuit elke positie leer je stapsgewijs en systematisch enkele aanvallende en verdedigende reacties. De aangeboden technieken zijn uniek en worden in nog weinig jiu-jitsuclubs aangeleerd. Je leert ontsnappen uit zeer benarde situaties, jezelf beschermen tegen vuistslagen als je op je rug ligt, wegkomen uit een grondgevecht, ... Het mooie is dat je de aangeleerde technieken en principes evenals de trainingsmethodiek kan meenemen naar je eigen club en de opgedane kennis op die manier verder kan verspreiden.  

De tarieven vind je op de algemene infopagina.