Summer Bootcamps - juli 2021

Elke dinsdag en vrijdag van 20u - 21u30

Wil je (terug) sporten in groep? Vond je het moeilijk om jezelf te motiveren om regelmatig te bewegen tijdens de coronacrisis? Je bent zeker niet alleen! Via onze Summer Bootcamps willen wij je terug aan het bewegen brengen en werken aan zowel je fysieke als je mentale gezondheid. De Summer Bootcamps gaan door in juli op het grasveld achter sporthal De Hoogt in Oud-Turnhout en staan open voor zowel beginnende sporters als gevorderden, voor vechtsporters en niet-vechtsporters. Je kan instappen wanneer je wil. De lessen gaan door elke dinsdag- en vrijdagavond in juli 2021 van 20u - 21u30.

 

Deze bootcamps, gegeven door jiu-jitsu instructeur en Functional Trainer Kris,  zijn uniek omdat ze bestaan uit 2 delen:

1) Functional Training met allerhande oefeningen (o.a. ook met Kettlebells, TRX, Battleropes, Medicine Balls, ...)
2) kickboxing (leren trappen en stoten) en jiu-jitsutechnieken (= zelfverdediging).

 

Als je wil deelnemen, moet je je aanmelden via onderstaand formulier. 

DEELNAME NU UITZONDERLIJK VIA EEN TIJDELIJK 10 BEURTEN ABONNEMENT t.b.v. €40.

De 10 beurten kunnen steeds opgebruikt worden op onze indoor lessen. Je kan er ook voor kiezen om voor een heel jaar in te schrijven. Dit kan tijdelijk aan een korting van 25 euro (zie tarieven bij praktische info). Dan kan je meedoen aan onze bootcamps EN onze jiu-jitsulessen of Women Self-Defense lessen. In dat geval moet je jezelf volwaardig lid maken van onze club bij word lid.

Aanmeldingsformulier:Als je met meerdere personen komt, gelieve 1 aanmelding te doen per persoon. Wij hanteren een minimum leeftijdsgrens van 13 jaar.

We zullen zo snel mogelijk contact opnemen ter bevestiging. 
Van zodra je  bevestiging hebt van deelname, ben je welkom om een proefles mee te volgen op een moment naar keuze. Daarna kan je al dan niet beslissen om je verder in te schrijven. Inschrijven voor de Bootcamps doe je door het bedrag van €40 pp over te schrijven op bankrekeningnr. BE26 0689 3825 2129 van Fundamentals Jiu-Jitsu met vermelding van je naam gevolgd door "Summer Bootcamps".

De hoofdlesgever registreert je aanwezigheden en zal je tijdig verwittigen wanneer je 10 beurten om zijn.

Je bent welkom om dinsdag en/of vrijdag mee te doen en je hoeft niet telkens op voorhand te laten weten of je komt of niet. 

Er wordt een alternatieve overdekte locatie voorzien bij slecht weer. 

Heb je toch nog vragen vooraleer je in te schrijven, gelieve dan je vraag te stellen via het contactformulier op de contactpagina.

Je kan je gegevens steeds raadplegen bij de clubverantwoordelijke. Wijzigingen aan je gegevens omtrent niet verplichte informatieverwerking kunnen altijd worden bijgewerkt door contactname met de clubverantwoordelijke. We maken ook gebruik van sociale media voor directere communicatie. Indien je uitgenodigd wil worden tot deze groep(en), neem dan contact op met de beheerders hiervan.