Workouts

Hier zou een introtekst komen die duidelijk maakt dat deze workouts onder begeleiding zijn van een personal trainer, geen onderdeel van Fit 2 Fight en enkel toegankelijk middels 10-beurtenkaart.

Hier zou dan de uitleg komen te staan over de workout zelf en de trainingsuren. De foto vergroot als je erop klikt.

Hieronder later een volgende workout, enz. Dus geen buttons die nog eens verderklikken naar nog een ander scherm. Gewoon een pagina met alles wat je moet weten over de workouts.

Wel evt. bij elke workout een button "meedoen" of zo, waarbij je verwezen wordt naar een aparte inschrijvingspagina (en niet naar "word lid").

Graag zou ik ook de door mij aangemaakte affiche  die de opstart vd lessen aankondigt, tijdelijk plaatsen bij events. Maar is detail. Hoeft misschien niet. Deze affiche zal voornamelijk via sociale media moeten rondgaan (zoals het WSD-seminar). 

Ook vraag ik me af of al deze workouts in onze google kalender moeten komen of niet? Des te meer verwevenheid met de jiu-jitsuwerking, des te meer werk achteraf om het los te koppelen ... en duidelijk te maken dat dit niets met F2F te maken heeft. Dus ja, moet misschien alleen op deze pagina "workouts" de info staan? Evt kleine verwijzing op de homepage en/of bij praktische info? (later kan op een eigen website wel een duidelijk weekschema/lessenrooster komen te staan).

Moet er gewerkt worden met een gratis proefles als ge dat professioneel wilt doen? Mensen mogen er hopelijk vanuit gaan dat die lessen deftig gegeven worden. Heb geen zin om telkens nen hoop volk te hebben die "eens willen proberen" of "ne kameraad of vriendin" meepakken waar ge dan ne verkoopspraat aan moet doen om ze te overtuigen. Nee, meedoen = 10 euro of direct 10-beurtenkaart volgens mij. Ik denk niet dat ge onder Functional Training Netwerk ook zomaar bij al die workouts op al die verschillende locaties een gratis eerste les kunt doen. Wel is een intake gesprek gratis, maar dit gaat over mensen die echt persoonlijke begeleiding willen (dus 1-on-1) en een persoonlijk trainingsschema. Dit zal later aangeboden worden onder privélessen met de noemer "functional training".